Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، سازمان‌های ملی ضد دوپینگ اندونزی، کره شمالی و تایلند از جمله سازمان‌هایی هستند که توسط وادا تعلیق شدند. دکتر فرزاد شارکی قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (ایران نادو) در این خصوص توضیح داد: از الزامات آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ رعایت دقیق تمامی استاندارد‌های وادا یا انطباق با کد نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی اعضاء با هدف همسان سازی فعالیت‌های مبارزه با دوپینگ در سطح دنیا باید بر اساس استاندارد‌های بر گرفته از کد عمل نمایند. از این رو وادا بصورت دوره‌ای هر یک از سازمان‌های تحت نظر خود را بصورت حضوری یا غیر حضوری بازرسی می‌کند که به آن Audit گفته می‌شود.

وی ادامه داد:چنانچه سازمان مبارزه با دوپینگ نتواند خود را با استاندارد‌ها منطبق کند تا رفع اشکالات کلیه فعالیت‌­های مبارزه با دوپینگ آن کشور زیر نظر مستقیم وادا به شرکت‌های ارایه کننده خدمات ضد دوپینگ مانند ITA سپرده شده و هزینه‌های آن هم از سازمان و کشور تعلیق شده اخذ می‌گردد.

دکتر شارکی در خصوص بازرسی وادا از فعالیت‌های ایران نادو گفت: بازرسی از فعالیت ایران نادو در زمستان ۹۸ آغاز شد که با پشتیبانی و تلاش اعضای شورای مرکزی، رییس و دبیر کل ستاد ملی و همکاران فدراسیون پزشکی ورزشی اشکالات موجود به تدریج رفع شد و ایران نادو همچنان در زمره کشور‌های مراعات کننده کد وادا باقی ماند.

بیشتر بخوانید

ویژه برنامه‌های فدراسیون پزشکی ورزشی در حوزه سلامت و ورزش

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون پزشکی ورزشی اخبار ورزشی مبارزه با دوپینگ ایران نادو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، وی افزود: هفته ملی ماما با شعار هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی برای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌ می کند.   صیادی خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.    رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه ۲ کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است.    وی با عنوان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد گفت:  این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقا جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در بیمارستان کمالی است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

دیگر خبرها

  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • پولشویی