Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@02:18:57 GMT

۲ واکسن داخلی ضد اومیکرون کد اخلاق می گیرند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۴۰۶۹۰

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بهرام دارایی در این باره اظهار کرد: دو شرکت تولید کننده واکسن داخلی، با پلتفرم‌های inactive و نوترکیب براساس استاندارد انجام مطالعات سویه های جدید منتشره توسط سازمان غذا و دارو اقدام به طراحی مطالعه واکسن های تولید شده علیه سویه جدید امیکرون کرده اند.

وی افزود: کارشناسی روند انجام مطالعات پیش بالینی و روند طراحی مطالعات بالینی تحت نظارت کارشناسان سازمان غذا و دارو و همچنین اعضای هیات علمی دانشگاه ها انجام شده و در اختیار کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیستی به منظور صدور کد اخلاق قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: سازمان غذا و داروی ایران همانند آژانس دارویی اتحادیه اروپا و FDA ایالات متحده، استاندارد انجام مطالعات تولید واکسن برای سویه های جدید کرونا را منتشر کرده و هم اکنون این دو شرکت تولیدکننده واکسن داخلی تحت نظارت های این سازمان اقدام به تولید واکسن علیه سویه امیکرون نموده و منتظر اخذ کد اخلاق از کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیستی هستند تا مطالعه بالینی محصول خود را تحت نظارت سازمان غذا و دارو آغاز کنند.

بنابر اعلام وبدا، به گفته دکتر دارایی، سازمان غذا و دارو پس از اتمام مطالعه و دریافت داده های آن و انجام ارزیابی های لازم، نتایج داوری کارشناسان و اعضای کمیته مطالعات بالینی را جهت تصمیم گیری به کمیته ملی واکسن اعلام خواهد کرد.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد وزارت بهداشت سازمان غذا و دراو واکسن کرونا بهرام دارایی ویروس اومیکرون اخبار مرتبط تحولات کرونا در ایران و جهان، تا اکنون توضیح وزارت بهداشت درباره عدم تقلبی بودن این واکسن چه کسانی باید تست اومیکرون بدهند واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال در مشهد آغاز شد چند دوز واکسن کرونا تاکنون تزریق شده است؟ واکسیناسیون برای گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال آغاز شد ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها چند مسکن مهر هنوز تحویل داده نشده است؟ ۲ واکسن داخلی ضد اومیکرون کد اخلاق می گیرند گزارش نشست پرالتهاب و جنجالی امروز مجلس / تکلیف سهام عدالت مشخص شد مذاکره وزیر نفت ایران با همتایان عراقی و ونزوئلایی خود تحرکات روزانه صندوق های قابل معامله / ارزش معاملات صندوق های طلایی با افت ۶۸ درصدی همراه شد سود وام نوسازی مسکن اعلام شد هیات ایرانی بر خلاف طرف غربی مقتدر، مختار و مصمم است درخواست سنگاپور از مبتلایان به کرونای خفیف آمار ثبت نام در سجام منتشر شد + جزییات ریزش ۲۷ میلیون تومانی قیمت وام مسکن ​سفر باقری روزهای سرنوشت سازی را در مذاکرات وین رقم خواهد زد تزریق ۴۵۳ هزار دوز واکسن کرونا NFT صنعت موسیقی را متحول می کند اصل ۸۵ قانون اساسی چه می گوید؟ / شرقی: طرح صیانت به رفراندوم گذاشته شود تاکید پوتین بر قابل مذاکره نبودن منافع ملی واکنش آیت‌الله جوادی آملی به طرح صیانت پیش بینی شرایط فعلی اینترنت در مصاحبه قدیمی آذری جهرمی تصاویری از اولین خودروی تمام برقی مزدا موافقین طرح صیانت، نماینده چند درصد مردم هستند؟ خرید مزدا ۳ چقدر بودجه می خواهد؟ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) این علایم آلرژی است یا کرونا؟ ۶۶۳۶ نفر در بهمن ماه از بانک تجارت تسهیلات ازدواج دریافت کردند قطعی شد؛ یزدانی و مرادمند سرباز شدند دریافت کپی مدارک شناسایی در بانک ها ممنوع شد آغاز کمپین انتخاباتی امانوئل مکرون از هفته آینده لطفا حرف نزنید تا این دو سال تمام شود عرضه سیب زمینی قطره چکانی شد پیام تبریک رییسی به امپراتور و نخست وزیر ژاپن افزایش تولید برق تا خرداد توزیع برنج‌ های خارجی با تاریخ نزدیک به انقضاء در فروشگا‌ه های زنجیره ای‌ + عکس طرح صیانت باید به صحن مجلس بازگردد تولید خودرو بیشتر شد یا کمتر؟ ارزان ترین خودروی ساینا چند؟ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) مالیات پزشکان تعیین شد حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ خودرویی گران تر از آپارتمان های منطقه ۲۲ + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) جزییات چهارمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱؛ جلسه عصر تحولات کرونا در ایران و جهان، تا اکنون طرح صیانت امکان اجرا دارد؟ نحوه پرداخت سود سهام عدالت متوفیان قیمت بلیت های جام جهانی؛ برای قطری ها تقریبا مجانی! + عکس ثروت افسانه‌ای پوتین؛ دارایی‌های رییس جمهوری روسیه چقدر است؟ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۱۲/۴) ریپورت صفحه اینستاگرام نماینده مجلس آخرین وضعیت مذاکرات وین از زبان وزیر خارجه تشخیص و درمان بیماری سندرم اسلر وبر راندو بیت‌کوین در یک قدمی کانال ۳۹ هزار دلاری + جدول قیمت ۱۰ رمزارز برتر (۴ اسفند) ارزش سهام عدالت من (۴ اسفندماه) پیش بینی بورس هفته آینده / بازار از خواب زمستانی بر می خیزد؟ نامه سلطان عمان را به رییس جمهور ایران منتقل می کنم بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت واکسن کرونا بهرام دارایی ویروس اومیکرون سازمان غذا و دارو واکسن داخلی طرح صیانت جدول قیمت کد اخلاق ۴ اسفند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد