Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سرپرست مدیریت عملیات عرضه بورس کالای ایران گفت: حداقل ۸۰ درصد از تولید سالیانه خودرو شاهین از طریق بورس کالای ایران عرضه خواهد شد، پس از آن تصمیم گیری لازم در خصوص عرضه سایر خودروها توسط سایر تولیدکنندگان از طریق بورس کالا به عمل خواهد آمد.

 روز گذشته (سه‌شنبه) شاهد پذیرش خودروی شاهین گروه خودروسازی سایپا در بورس کالا بودیم؛ موضوعی که از ماه‌ها پیش مطرح شده بود و طبق صحبت‌های رییس سازمان خصوصی سازی به نظر می‌رسید که این اقدام به زودی به مرحله اجرا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار ایرنا در گفت‌وگویی با «احمد رحیمی»، سرپرست مدیریت عملیات عرضه بورس کالای ایران، آخرین جزییات و مختصات عرضه خودرو در بورس کالا را بررسی کرده که در ادامه آن را می‌خوانید.

خذف قرعه کشی از مزایای عرضه خودرو در بورس کالا است

ایرنا: سرانجام شاهد پذیرش خودرو در بورس کالا هستیم، آیا عرضه کل شاهین در بورس کالا انجام می‌شود و سایر خودروهای سایپا یا سایر خودروسازان وارد بورس کالا خواهند شد؟

رحیمی: بر اساس رایزنی‌های انجام شده که از سال گذشته شروع شده بود. خودروی شاهین خودروسازی سایپا به عنوان نمونه در بورس کالا بر اساس دستورالعمل‌ها و مصوبات شورای عالی بورس پس از اخذ مدارک و مستندات مربوطه و طی مراحل قانونی پذیرش شده و طبق امیدنامه منتشر شده بر روی سایت بورس کالای ایران، حداقل ۸۰ درصد از تولید سالیانه خودرو شاهین از طریق بورس کالای ایران عرضه خواهد شد. همچنین پس از بررسی مزایا و معایب عرضه خودرو در بورس کالا، تصمیم گیری لازم در خصوص عرضه سایر خودروها توسط سایر تولیدکنندگان از طریق بورس کالا به عمل خواهد آمد.

ایرنا: مزایای عرضه خودرو در بورس چیست و این روش چه برتری هایی نسبت به قرعه کشی فعلی دارد؟

رحیمی: با عرضه خودرو در بورس کالا، تخصیص خودرو از فرآیند قرعه کشی خارج شده و علی القاعده زیان شرکت های خودروساز در صورت فروش با قیمت واقعی کاهش یافته و به سمت سودآوری خواهد رفت. مصرف کننده نهایی نیز در یک حراج منصفانه حضور پیدا کرده و خودروی مورد نیاز خود را به قیمت نهایی که مدنظر دارد خرید خواهد کرد. در این معامله شرکت فروشنده خودرو، مبلغ پرداختی خریدار کالا را به صورت کامل دریافت نموده و به این ترتیب سود ناشی از اختلاف قیمت بین بازار و کارخانه به حساب تولیدکننده واریز خواهد شد.

افراد دارای کد بورسی می‌توانند در عرضه خودرو شرکت کنند

ایرنا: چه افرادی امکان خرید خودرو در بورس کالا را دارند و با توجه به حجم بالای خریداران، آیا زیرساخت های بورس کالا اماده ثبت تقاضاهای سنگین است؟

رحیمی: با توجه به ارتقای زیرساخت‌های بورس کالا از لحاظ زیرساخت برای انجام معاملات مشکلی وجود ندارد و تمامی افراد دارای کد بورسی می‌توانند در این حراج حضور یابند.

کشف قیمت خودرو از طریق حراج انجام می‌شود

ایرنا: روند کشف قیمت خودرو در بورس کالا چگونه خواهد بود؟

رحیمی: کشف قیمت خودرو نیز از طریق حراج انجام شده و طبیعتا در صورت در دسترس بودن یک کالا و عدم نیاز به قرعه کشی، در یک بازه زمانی شاهدکاهش اختلاف قیمت کارخانه و بازار خواهیم بود.

ایرنا: آیا روی خودرو، ابزارهای مالی هم تعریف خواهد شد؟

رحیمی: ابزارهای مختلفی از قبیل بازار فیزیکی، گواهی سپرده کالایی، اوراق سلف موازی استاندارد و... به صورت پکیج برای خودروساز در نظر گرفته شده و آن ها می توانند متناسب با نیاز خود از این ابزارها استفاده کنند.

ایرنا: آیا عرضه خودرو در بورس کالا می تواند به مشکلات عمیق این صنعت در حوزه بازار و تولید پایان دهد؟

رحیمی: بخشی از مشکل صنعت خودرو که عمدتا مربوط به وجود اختلاف بین قیمت کارخانه و قیمت بازار است در این رویداد مرتفع شده و با بازگشت پول حاصل از این تفاوت قیمتی به حساب تولیدکننده کالا، قاعدتا بایستی منتظر افزایش کیفیت و کمیت کالا نیز باشیم. در پایان گفتنی است که عرضه کننده کالا برای تمامی فروش خود از طریق بورس کالا مشمول ۱۰ درصد معافیت مالیاتی خواهد گردید و تمامی جزییات عرضه و نحوه خرید در هنگام عرضه کالا اطلاع رسانی خواهد شد.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عرضه خودرو در بورس کالا طریق بورس کالا بورس کالای ایران قرعه کشی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات

شرکت کرمان موتور از فروش خودرو جک جی۷ برقی بر روی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی خبر داد. بر این اساس  تمام افرادی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به بلوکه کردن پول در این سامانه اقدام کرده اند می توانند برای خرید اقدام کنند.

قیمت خودرو جک جی ۷ برقی یک میلیارد و ۹۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (بدون هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ...) اعلام شده است.

مشخصات خودرو

خودرو جک جی ۷ برقی از ۱۴۲ کیلو وات توان موتور با یک گیربکس تک سرعته کاهشی برخوردار است. سرعت این خودرو ۱۴۲ کیلومتر بر ساعت اعلام شده و شتاب صفر تا ۱۰۰ در این محصول ۷.۶ ثانیه است.

ظرفیت باتری جی ۷ برقی ۵۰.۱ کیلوات و حداکثر مسافت پیمایش با شارژ کامل در این محصول ۴۰۲ کیلومتر می باشد.


 

جدول فروش به شرح زیر است

 

برند  مدل قیمت ( ریال )
KMC EJ7 10.986.500.000

 

دیگر خبرها

  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!